Nagyszerű kaszkadőr kihívás - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Nagyszerű kaszkadőr kihívás

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:60361
Kor:7-99
Megjelenés éve:2023.03.01
Alkatrészszám:385
Ultimate Stunt Riders Challenge
31477 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A LEGO® City Nagyszerű kaszkadőr kihívás (60361) szettel órákig tartó, akciódús szórakozás vár. Ez a tripla funkciós, 7 éves kortól ajánlott készlet 2 kaszkadőr motort és 3 kombinálható kaszkadőr felszerelést tartalmaz, köztük egy 360°-os hurkot, egy tűzgyűrűt és egy mókás „földönkívüli torony” kihívást. A gyerekek próbára tehetik a képességeiket, fantasztikus műsorokat rendezhetnek, és versenyezhetnek a barátokkal vagy a családdal, hogy megnyerjék a győztesnek járó trófeát.

Interaktív építési szórakozás
Ehhez a LEGO City Stuntz játékkészlethez egy nyomtatott építési útmutató és az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Builder app tartozik. Az app intuitív nagyító és forgató eszközöket tartalmaz, amikkel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modelleket.

A LEGO City kreatív világa
A LEGO City építőjáték-készletek klassz járművekkel, funkciókban gazdag épületekkel és inspiráló karakterekkel repítik a gyerekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű játék vár rájuk. Ha még nagyobb kaszkadőri látványosságra vágysz, kombináld a LEGO City Stuntz sorozat további készleteivel!

Ezt láttad már?
close
Ok