Piros emeletes turistabusz - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Piros emeletes turistabusz

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:60407
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:384
Double-Decker Sightseeing Bus
8735 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Lepd meg a gyerekeket vidám városi kalandokkal a LEGO® City Piros emeletes turistabusz (60407) játék segítségével, amely 7 éves kortól ajánlott!

A gyerekek forgathatják az állomásjelző táblát, felvehetik a várakozó utasokat, leültethetik őket az alsó vagy a felső, nyitott, városnéző szintre.

Még több gyűjthető készlet.

Ez az ikonikus modell remek kiállítási darab lehet, és 5 minifigurát, köztük egy kisbaba figuráját, tartalmazza a fantáziadús játék és a történetmesélés érdekében.

Ehhez a LEGO City piros játék buszhoz egy lépésről lépésre vezető, nyomtatott útmutató és 3D-s útmutató is tartozik a LEGO Builder alkalmazásban – egy digitális építési útmutató, amelynek intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modelleket.

A LEGO City készletek szuper ünnepi vagy születésnapi ajándékok lehetnek a gyermekek számára, hiszen klassz játék járműveket, valósághű szerkezeteket és szórakoztató figurákat tartalmaznak, amelyek korlátlanul inspirálják a fantáziadús játékot.

A gyerekek ezt a LEGO City buszt a LEGO City választék többi (külön kapható) játékkészletével is kombinálhatják, hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

A 384 elemből álló LEGO® City készletben található emeletes busz 11 cm magas, 21 cm hosszú és 6 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok