Land Rover Classic Defender 90 - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Land Rover Classic Defender 90

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:10317
Kor:18-99
Megjelenés éve:2023.04.01.
Alkatrészszám:2336
Land Rover Classic Defender 90
105000 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Indítsd be a kreativitásodat a LEGO® Icons Land Rover Classic Defender 90 (10317) szettel! Ezzel a magával ragadó, felnőtteknek szánt építési projekttel megépítheted a terepjárók történetének egyik leghíresebb járművét, mielőtt elvinnéd egy körre.

Készítsd fel a kalandra Land Rover autódat! Az eredeti, 1983-as modellhez hűen ez a gyűjthető autó is homokzöld színben pompázik, amit fehér tető, fekete dísztárcsák és barna beltér egészít ki. A modell működő kormányzással, működő felfüggesztéssel és 2 választható motorral van ellátva. Az autórajongók megtarthatják a Land Rover Estate autót úgy, ahogy van, vagy egyedivé varázsolhatják egy fantasztikus, terepjáró kalandhoz, amihez olyan kiegészítőket találnak, mint a bukócső, poroltó, tetőcsomagtartó, motorlégzőcső és tapadólemezek a saras terepeken való átkeléshez.

Menj végig egy festői úton! Amellett, hogy tökéletes ajándék Land Rover rajongóknak és autógyűjtőknek, ez az építőkészlet olyan felnőtteknek is elégedettséget nyújtó projektet nyújt, akik értékelik a kiemelkedő designokat.

Méretek – A modell alapváltozata 16 cm magas, 32 cm hosszú és 16 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok