Ariel kristálybarlangja - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Ariel kristálybarlangja

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:43254
Kor:4-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:141
Ariel's Crystal Cavern
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Felfedezés és játék várja a 4+ éves gyermekeket, miközben megtanulnak építeni a LEGO® ǀ Disney Princess Ariel kristálybarlangja (43254) építőjátékkal!

Ez a megépíthető, hableányos játékszett a kreatív játékon keresztül segít fejleszteni a gyerekek problémamegoldó készségét.

A dobozban egy forgó platformmal és csúszdával ellátott barlang, egy bálnajármű, egy kincsesládát rejtő hajóroncs és egy üst is található. Emellett Ursula és Ariel LEGO ǀ Disney minifiguráit, valamint Ficánka LEGO ǀ Disney halfiguráját tartalmazza.

Ez az építőkészlet tartalmaz egy kezdőkocka-elemet, hogy hamar megkezdődhessen az építés, az építési útmutatót pedig színes képregényformátumban készítettük azoknak a gyermekeknek, akik most kezdik tanulni az olvasást.

Ezt a 4+ éves gyermekeknek készült LEGO szettet könnyen magukkal vihetik a kicsik a játékalkalmakra, a felnőttek számára pedig remek lehetőséget kínál, hogy osztozzanak velük a vidám építési élményben.

Az építőszett remekül kombinálható a kompatibilis LEGO 4+ építőszettekkel és a LEGO ǀ Disney választék megépíthető játékkészleteivel (külön kaphatók).

A 141 elemből álló, gyerekeknek készült építőszettben található egy kristálybarlang, amely 11 cm magas, 19 cm széles és 7 cm mély.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok