A varázslatos Madrigal ház - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

A varázslatos Madrigal ház

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:43245
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:1560
The Magical Madrigal House
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Végtelen sok, az Encanto által inspirált kaland vár a 7+ éves gyerekekre és rajongókra A varázslatos Madrigal ház (43245) építőjátékkal!

Ez a filmes részletekkel teli LEGO® ǀ Disney ajándékötlet és építőkészlet tartalmazza a Madrigal család házát 9 különálló résszel, hogy együtt építhessen az egész család. A funkciók közt mozgó zsindelyeket, zsalugátereket, függőágyat és egy kis tárolófiókot találsz.

A megépíthető szett vidám ajándékötlet, és tartalmazza Mirabel, Abuela, Isabela, Dolores, Luisa és Camilo LEGO ǀ Disney minibaba-figuráit, egy Antonio LEGO ǀ Disney mikrofigurát és 2 LEGO ǀ Disney állatfigurát.

A gyerekek és a felnőttek egyaránt örömüket lelhetik a különféle részletekben, sőt, a ház kombinálható más LEGO építőszettekkel és a LEGO ǀ Disney sorozat többi építőjátékával (külön kaphatók), hogy még több legyen a szórakozás.

A gyerekekre egyszerű és intuitív építési élmény vár a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a fiatalok felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

A 1560 elemből álló Encanto építőszett tartalmaz egy házat, amely 31 cm magas, 38 cm széles és 14 cm mély.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok