Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 20 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Általános szolgáltatási feltételek -  frissítve: : 2018. 02. 05.

A www.kockafalu.hu egy web áruház. Köszönjük hogy érdeklődik a bolt illetve az itt megtalálható termékek iránt.

Az oldal használatáról:
Az oldalon található termékek és cikkek böngészéséhez és a vásárláshoz sem  szükséges regisztráció. Lehetőség van azonban a regisztrációra, amely megkönnyíti a visszatérő vásárlók számára a későbbi vásárlásokat.  A regisztráció nélküli vásárlás esetén az alábbi leírás 1.-2. lépése kimarad.

A vásárlás menete web áruházunkban:

 1. Regisztráció - a leendő vásárló megadja az adatait, amelyek a vásárláshoz szükségesek. Az adatkezelési elveket ITT találja. A vásárló a megadott adatok valódiságáért felelős (pl . hibásan megadott szállítási cím, illetve az ebből eredő sikertelen vagy késedelmes szállítás felelőssége, stb...)
 2. A sikeres regisztrációt követően (amelyről tájékoztató e-mailt is küldünk) a web áruházba belépni szükséges, a korábban megadott jelszó és felhasználói név segítségével.
 3. Válassza ki a kívánt terméket, majd tegye a kosárba , illetve határozza meg a mennyiséget.

A "Pénztár" gombra kattintva folytassa..

 1. Kérem töltse ki a vevő adatait. A vásárló a megadott adatok valódiságáért felelős (pl . hibásan megadott szállítási cím, illetve az ebből eredő sikertelen vagy késedelmes szállítás felelőssége, stb...) Amennyiben a szállítási cím különbözik a számlázási címtől, akkor adja meg  a számlázási címet.
 2. Válassza ki hogy milyen szállítási, illetve fizetési módot szeretne.
 3. Bruttó 20.000 Forintot elérő megrendelés felett a kiszállítás Magyarország területén belül ingyenes. Ez alatti rendelési összeg esetén a szállítási díj 1250 Ft utánvéttel, illetve 1150 Ft előre utalás, valamint bankkártyás vásárlás esetén. 
 4. A következő fizetési módok  elérhetőek jelenleg web áruházunkban:
  - a megrendelt termék (ek)és a szállítási költség  ára kiszállításkor fizetendő a termék kézbesítőjének készpénzben;
  - a megrendelt termék (ek) vételára illetve a szállítási költség előre történő átutalása a  11600006-00000000-66124584 számú bankszámlaszámra;
  - a megrendelt termék (ek) vételára illetve a szállítási költség bankkártyás fizetéssel történő kiegyenlítése. A kockafalu.hu bankkártyás fizetését a GPWEBPAY (Global Payments Europe s.r.o., illetve annak Magyarországi Fióktelepe) rendszere teszi lehetővé. További részletek a bankkártyás fizetésről ITT.
  - a megrendelt termék személyes átvétele, és helyszínen történő készpénzes kifizetése a  kockafalu boltban a Hajdúböszörmény a Kinizsi Pál utca 12/A szám alatt, a bolt nyitvatartási ideje alatt.

 1. A vásárlási feltételek elfogadása után lehet véglegesíteni a rendelést, amelyről egy rendelést nyugtázó automatikus e-mailt küld a rendszer, megjelölve hogy a kívánt fizetési módot és egyéb részleteket.

  Ezt követően a rendszer egy újabb e-mailt küld Önnek az áru állapotától és a kiválasztott fizetési módtól függően. (pl. utánvét esetén, hogy hamarosan szállításra kerül a termék, előreutalás esetén hogy milyen számlaszámra kérjük az átutalást és milyen összegben...stb.) Ez az e-mail jelenti - amennyiben az árú raktáron van , illetve beszerezhető -  hogy a szerződés a felek között létrejött. A web áruház kötelezi magát az árú szállítására, míg a vásárló kötelezi magát a termék és szállítási költségének megfizetésére, amennyiben az még nem történt meg.


  Amint a termék szállításra kész, egy harmadik e-mailt küldünk Önnek, jelezve (fizetési módtól függően) hogy az Ön teljesítése rendben megérkezett, a rendelt terméket átadtuk a futárnak, vagy lehet személyesen eljönni a készletért (ha a személyes átvételt választotta)
 1. Kérjük az átvétel után, ellenőrizze, hogy az átvett termék megegyezik-e az Ön által rendelt termékkel, ha eltérést talál kérjük feltétlenül  jelezze a info@kockafalu.hu e-mail címen.

A rendelés lemondása, módosítása
A leadott megrendelést lemondani, a megrendelés elküldésétől számított 8 órán belül  e-mailben lehet az info@kockafalu.hu email címen. Kérjük a tárgyban a rendelési számra hivatkozzon. Ugyanezen email címen módosíthatja is megrendelési tételeit, valamint ez ügyben keresheti bizalommal az elérhetőségeink menüpontban szereplő értékesítési munkatársainkat is.

A szerződés amely a vásárló és a web áruházat működtető gazdasági társaság között létrejön:
A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó. A web áruházban megvásárolható termékek jellemzői az adott terméknél feltüntetésre kerülnek.  A minimális rendelés teljes összege – a járulékos költségek nélkül – bruttó 1.500 Ft.

A termékek árai:
A web áruházban megvásárolható termékeknél azok bruttó, azaz a mindenkor érvényes Általános Forgalmi Adó-val (ÁFA-val) emelt árai vannak feltüntetve. A termékek akciós bruttó árai külön és kiemelten feltüntetésre kerülnek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem természetesen befolyásolja.

A szerződés létrejötte:
A szerződés akkor jön létre, mikor a rendelést követően olyan visszaigazolást kap a vásárló, amely visszaigazoló e-mail tartalmazza a vásárolt termékeket, a szállítás és kifizetés módját, valamint jelzi hogy a termék raktáron van és szállítható, illetve átvehető személyesen.

A szállítási díj:
Ha a vásárlás összege eléri a bruttó 20.000 Ft összértéket, akkor a Magyarország területén belül ingyenes, ezen megrendelési összeg alatt a szállítási költség a vevőt terheli, amely 1.250 Ft-tal növeli meg a rendelés összegét utánvétes szállításnál és 1150 Ft-tal növeli meg előre utalásos, valamint bankkártyás fizetési mód választása esetén. web áruházunk az MPL futárszolgálattal áll szerződésben. A garanciális problémákból, valamint az elállási jog gyakorlásából adódó szállítási költségek a vásárlót terhelik.

Szállítási idő:
Ha a rendelt termék megtalálható a raktárunkban, (és átutalásos fizetési mód választása esetén a vételár és a szállítási költség megérkezett hozzánk) akkor a szállítási folyamat azonnal elkezdődik és a visszaigazolás után a terméket a következő munkanapon átadjuk a szállítónak. A szállító általában két munkanap alatt kiszállítja a terméket az ország bármely pontjára, a szállítási határidőért azonban felelősséget nem vállalunk. Amennyiben az üzletben kívánja átvenni a terméket, azt az üzlet nyitvatartási idejében bármikor megteheti.  

Jótállás:
A kockafalu.hu web áruház  az általa forgalmazott új termékekre 1 év jótállást biztosít. A jótállási határidő a 151/2003. korm. rend.-ben foglaltaknak megfelelően a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.

Tudnivalók a használt termékekről:
Használt termék megvásárlása esetén jótállást nem tudunk biztosítani. A termék leírását igyekszünk teljes körűvé tenni, termék állapotát is feltüntetjük. (pl új termék, újszerű termék, enyhén használt termék). Több fényképet készítünk minden készletről. A használt termékek döntő többségét leltározva kínáljuk, amelyet egy külön piktogram is jelez. Ezen készletek esetén garantáljuk hogy a használt készlet hiánytalan.

Egyéb tudnivalók:

Ha bármilyen terméket keres, de azt nem találja oldalunkon, kérjük keresse munkatársunkat a +36 20 261-4595-os telefonszámon vagy bármely elérhetőségünkön.

A termékek leírásaiban, áraiban szereplő hibákért felelőséget nem vállalunk!

A fogyasztói kifogások kezelése:

Áruházunk törekszik arra, hogy minden egyes megrendelést megfelelő minőségben, a vásárló/megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben a vásárlónak/megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a fenti e-mail címen, vagy levél útján is közölheti. 
Szolgáltató a panaszt megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak.

Az írásbeli panaszt a Szolgáltató 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig megőrzi a Szolgáltató, és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

A Vásárló panaszának elutasítása esetén a vásárlónak a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény rendelkezéseinek megfelelően lehetősége van békéltető testülethez fordulni, melyek elérhetőségét itt találja:

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Cím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-749
Fax száma: (52) 500-720
Név: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: info@hbkik.hu

Amennyiben a Vásárló a fogyasztói jogvitát online szeretné lefolytatni és rendezni, azt megteheti a http://ec.europa.eu/odr alatt található online vitarendezési platformon keresztül.

A Vásárló panaszával kapcsolatosan a fogyasztóvédelmi hatóság eljárását is kezdeményezheti. Erről bővebb információ az alábbi linkeken érhető el: http://www.nfh.hu/node/4535  és http://www.nfh.hu/node/4306.

Vitás ügyek rendezése:
Bármely vita eldöntésére a felek tárgyalásos megegyezésre törekszenek. Ennek sikertelensége esetén a felek, jelen szerződésből eredő esetleges jogvitáik elintézésére a Hajdúböszörményi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

Elállási jog: 

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult Felhasználó 1 év elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el. Jogi személyek (pl.: Kft, Bt, ZRt., Nyrt.) és egyéni vállalkozások nem élhetnek az elállás jogával, az elállási jog tehát a magánszemély vásárlókat illeti meg.

Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen vásárló, vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

A vásárló a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

A termék visszaküldésének költségét a vásárlónak kell viselnie, web áruházunk, illetve az azt üzemeltető vállalkozás nem vállalta e költség viselését.

Az elállási jog gyakorlása esetén a vásárlót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a fenti jogszabályok értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a kifizetett összeget a vásárló részére, beleértve az eredeti kiszállítási díjat is.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. Bankkártyás fizetés esetén a vételárat átutalással teljesíti a szolgáltató.

Vásárló köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés Szolgáltató részére történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni vagy Szolgáltató címen leadni.

Vásárlónak írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot megküldenie 14 napon belül.

A vásárló akkor tartja be a határidőt, ha a 14 napos időszak letelte előtt visszaküldi, vagy átadja a termék(eke)t.

A vásárló kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.

A Szolgáltató nem köteles a vásárló része megtéríteni azon többletköltségeket, amely a Szolgáltató által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik.

A vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre az árukban bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükségestől eltérő kezelés miatt következett be.

A visszatérítést Szolgáltató mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta az áru(ka)t, vagy a vásárló bizonyítékot nem szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Amennyiben a vásárló élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti Szolgáltató elérhetőségeinek valamelyikén írásban (akár a mellékelt adatlap segítségével. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén ajánlott küldeményként, csomagként való jelzést fogad el Szolgáltató. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttathatja vissza vásárló a Szolgáltató részére.

Vásárlónak kiemelten ügyelnie kell a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a vásárló terheli! A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatéríti Szolgáltató a termék vételárát, a szállítási költséggel együtt.

A vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet itt érhető el.

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelve itt érhető el.

A vásárló egyéb panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen szerződési feltételekben található elérhetőségeken.

Az elállási jog gyakorlásának a menete:

Amennyiben a vásárló élni kíván az elállási joggal úgy köteles az elállási szándékát tartalmazó elállási nyilatkozatot (lásd fentebb) a Szolgáltató elérhetőségeinek egyikére elküldeni.

Vásárló határidőben gyakorolja elállási jogát, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, email vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az email illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató.

A vásárló elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket.

A Szolgáltató azonban nem köteles a vásárló része megtéríteni azon többletköltségeket, amely a Szolgáltató által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik. A vásárló a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

Előfordul, hogy a web áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet a vásárló szeretett volna, ekkor élhet az elállás jogával.

Postázásai cím:  4220 Hajdúböszörmény, Kinizsi Pál utca 12/A
Email cím: info@kockafalu.hu

A vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározottak szerint gyakorolja.  Több termék adásvételekor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik, úgy az utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített tételnek vagy darab kézhezvételtől számított 14 napon belül élhet a vásárló az elállási joggal. 

close
Ok