close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Adatvédelmi elvek:

Megadott adatok:
A webáruházban történő vásárláshoz és a megrendelt termékek kiszállításához és/vagy átadásához, valamint a vásárlásról kiállított áfa-s számla elkészítéséhez szükséges, hogy a vásárló a vásárlást megelőzően a webáruház felhasználójaként a hivatkozott tevékenységekhez szükséges adatokat megadja. A webáruházban történő vásárlás során a vásárló által megadott adatok tárolásra kerülnek, melyet a vásárló bármikor módosíthat. Vásárló kijelenti hogy a magadott adatok a saját adatai, a saját nevében jár el - illetve jogi személy esetében jogosult a jogi személyt képviselni -, és az adatok a valóságnak megfelelnek.

A vásárlás, illetve a regisztráció során a vásárló által megadott adatok személyes adatnak minősülnek, ezért ezeket az adatokat a webáruházunk és azt az üzemeltető Kft. bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem adja ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek, mely adatok átadásához a vásárló a megrendelés leadásával hozzájárul. A tárolt adatokat az utolsó megrendeléstől számított 5 év eltelte után a rendszer megsemmisíti.

A Kockafalu.hu webáruház kijelenti, hogy a regisztráció során kizárólag a rendeléshez és a rendelés teljesítéséhez feltétlenül szükséges adatokat kéri el.
A vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát az info@kockafalu.hu
e-mail címre küldött írásos kérelme alapján bármikor töröljük.

Hírlevél:
A kockafalu.hu kijelenti, hogy regisztrált ügyfeleinek kéretlen levelet nem küld. Regisztrált ügyfelei kizárólag a regisztrációhoz és a rendeléshez feltétlenül szükséges leveleket kapnak. A kockafalu.hu nem rendszeres időközönként hírlevelet küld az aktuális akciókról és egyéb, a webáruházzal, illetve a LEGO készletekkel kapcsolatos információkról. A kockafalu.hu hírlevelét csak az arra feliratkozott felhasználók kapják, akiknek bármikor lehetősége van a hírlevelet lemondani.

A kockafalu.hu kijelenti hogy az adatok kezelése során a jelenleg hatályos az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve más jogszabályokban meghatározottaknak megfelelően jár el.

www.arukereso.hu (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., adószám: 24868291-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható Bolt Programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az Online Comparison Shopping Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

close
Ok