Zane jégmotorja - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Zane jégmotorja

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:71816
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:84
Zane's Ice Motorcycle
3025 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A LEGO® NINJAGO® Zane jégmotorja játékkal (71816) a 7+ éves fiúk és lányok újraalkothatják a NINJAGO Sárkányok birodalma című sorozat 2. évadának száguldó jeleneteit.

Ez a gyermekeknek készült nindzsajáték tartalmaz egy NINJAGO motorkerékpárt, amelynek mozgói kerekei, arany pengéi és hátsókerék-felfüggesztése van. Ha a gyerekek lenyomják a kereket, akkor mindkét oldalon kinyílnak a vagány támadómód jégpengéi.

A lenyűgöző kalandjátékhoz Zane minifigurája is hozzátartozik, aki a motor nyergébe pattan. Zane felveszi a még soha nem látott bajnoki páncélját és 2 katanakiegészítőt vesz magához, hogy órákon át tartson az izgalmakkal teli játék a NINJAGO világában.

A LEGO NINJAGO készletek és megépíthető akciójátékok választéka robotokat, sárkányokat és templomokat tartalmaz, így a rajongók eljátszhatják kedvenc akcióikat.

Mindegyik nindzsás játékszett megépíthető a LEGO Builder app segítségével, amely egy könnyű és intuitív építési kalandon kísér végig téged és a gyermekedet.

A 84 elemből álló LEGO® NINJAGO® szett tartalmaz egy motorkerékpár gyermekjátékot, amely 6 cm magas, 18 cm hosszú és 6 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok