Yavin 4 a Lázadók bázisa - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Yavin 4 a Lázadók bázisa

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75365
Kor:8-99
Megjelenés éve:2023.08.01.
Alkatrészszám:1066
Yavin 4 Rebel Base
55900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Éld át újra a Star Wars: Egy új remény című film emlékezetes jeleneteit a a 8+ éves gyerekeknek készült, LEGO® kockákból épült Yavin 4 a Lázadók Bázisa (75365) szettel. Egy részletgazdag parancsnoki szobát, egy eligazítót a pilótáknak, egy medálátadó színpadot, 2 forgó korongvetőt, egy megépíthető fát felvonós őrtoronnyal, egy Y-szárnyút, 2 rugós kilövőt és egy szervizkocsit tartalmaz. Keltsd életre a klasszikus filmjeleneteket a 12 LEGO Star Wars™ karakterrel, köztük a 2023 augusztusi újdonsággal, a Garven Dreis (Vörös Vezér) LEGO minifigurával és az R2-BHD droidfigurával. A csomag még speciális harci eszközöket és kiegészítőket is tartalmaz, például medálokat, amelyeket Luke Skywalkernek és Han Solonak adhatsz.

Építsetek együtt!

Ez a moduláris szett ideális arra, hogy a barátaiddal vagy a családoddal együtt építsetek. Fokozd a kreatív élményt a LEGO Builder appal, amellyel ráközelíthettek a modellre vagy elforgathatjátok azt, és követhetitek az építés előrehaladását.

Ajándékötlet.

Ez az akciódús építőjáték része a LEGO Star Wars szettek széles kínálatának, és kiváló ajándék azoknak a családtagoknak vagy barátoknak, akik rajonganak a Star Wars sagáért.

Építsetek együtt! – A moduláris Yavin 4 a Lázadók bázis 31 cm magas, 49 cm széles és 20 cm mély. Úgy tervezték, hogy együtt építhesd meg a családoddal és a barátaiddal.

Ezt láttad már?
close
Ok