X-szárnyú vadászgép™ - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

X-szárnyú vadászgép™

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75355
Kor:18-99
Megjelenés éve:2023.05.01.
Alkatrészszám:1949
X-wing Starfighter - UCS (3rd edition)
86880 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Idézd fel a Star Wars™ trilógia és a Star Wars: A Mandalóri izgalmas jeleneteit, miközben megépíted az X-szárnyú vadászgép (75355) részletgazdag Ultimate Collector sorozatbeli változatát! Koncentrálj úgy, mint egy Jedi, és alkosd újra LEGO® kockákból az olyan autentikus részleteket, mint a nyitható pilótafülke, a mögötte kialakított hely R2-D2 LEGO droidfigurájának, valamint a szárnyak, amiket repülő módból támadó módba állíthatsz egy kapcsoló segítségével.

Kiállításra tervezve.

Az X-szárnyú55 cm hosszú, amihez egy megépíthető bemutatóállvány tartozik, rajta egy plakettel, amin elolvashatod az X-szárnyú technikai adatait, emellett az új, 2023 májusában megjelenő, fénykarddal ellátott Luke Skywalker LEGO minifiguráját is a helyére teheted.

Ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO Star Wars készlet lenyűgöző ajándék saját magadnak, Star Wars rajongóknak vagy haladó LEGO építőknek. Az illusztrált útmutatót megtalálod a dobozban, emellett pedig a LEGO Builder appot is letöltheted, ahol felnagyíthatod és megforgathatod a modell 3D-s változatát, és még sok más segítség is vár rád a komplex építési folyamat minden lépésén.

Komplex, magával ragadó építés – Ez a megépíthető és kiállítható LEGO® Star Wars™ X-szárnyú modell 27 cm magas, 55 cm hosszú és 44 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok