X-1 Nindzsa csatagép - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

X-1 Nindzsa csatagép

Új
Cikkszám:71737
Kor:0-0
Megjelenés éve:2021.01.01
Alkatrészszám:599
24990 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A gyermekek örömmel fogják eljátszani a LEGO® NINJAGO® TV sorozat 3. évadából ismert nindzsák és Nindroid harcosok közötti csatát, az X-1 Nindzsa csatagép (71737) modern változatával. A 2 az 1-ben jármű tartalmaz 2 rugós kilövőt, emellett egy klassz, játék motorkerékpár is lapul a belsejében, amit egy gombnyomással kilőhetsz, hogy megtámadd a Nindroidokat.

Olyan gyermekeknek, akik imádják a fantáziadús akciótörténeteket
Ez az egyedi Legacy játékkészlet 5 minifigurát tartalmaz: a nindzsahős Kait, Jay-t és Cole Legacy-t, valamint egy Nindroid harcost és egy Mindroidot, amelyekkel a gyermekek saját, izgalmas és fantáziadús történeteket játszhatnak el. Az új, 2021 januárjában megjelenő Cole Legacy egy vadonatúj, gyűjthető arany minifigura állvánnyal, ami a NINJAGO játékkészletek 10 évét ünnepli.

A tökéletes LEGO ajándékok nindzsarajongóknak
A LEGO NINJAGO játékkészletek feltárják a gyermekek előtt az izgalmas kalandok világát. A NINJAGO rajongók csatlakozhatnak kedvenc hőseikhez, hogy megküzdjenek az ellenségekkel, miközben olyan nindzsajátékok lenyűgöző gyűjteményével játszanak, mint a motorkerékpárok, robotok és még sok minden más.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok