VTOL teherszállító űrhajó LT81 - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

VTOL teherszállító űrhajó LT81

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:42181
Kor:10-99
Megjelenés éve:2024.03.01.
Alkatrészszám:1365
VTOL Heavy Cargo Spaceship LT81
33130 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Az űrrajongók egy emlékezetes építmény összerakásában lelhetik örömüket a LEGO® Technic VTOL teherszállító űrhajó LT81 (42181) szettel, amely olyan 10+ éves gyermekeknek készült, akik imádják a játék űrrepülőket.

Ez a futurisztikus, űrhajós játékmodell igazán lángra lobbantja a gyermekek kíváncsiságát, miközben távoli bolygókon játszanak el izgalmas rakományszállító küldetéseket.

A szett telis-tele van szuper jellemzőkkel, mint például a különféle szerkezetek, amelyek forgatják a hajtóműveket, kiengedik és visszahúzzák a futóművet és leengedik a kart, hogy az felvegye a konténert, amelyben a mini űrjáró van. A jármű tetején is található egy kar, így az ifjú űrrajongók a játék közben ide-oda tologathatják a szobában az űrhajót.

Hogy az űrbéli kalandokat még magasabb szintre emeld, a szetthez tartozik egy speciális légzsilipelem, amelynek segítségével összekapcsolhatod más, kompatibilis, űrtémájú LEGO szettekkel (külön kaphatók).

A LEGO Builder appal pedig a gyerekek felnagyíthatják és elforgathatják a modellek 3D-s változatát, szetteket menthetnek el, és követhetik a haladásukat.

Az űrhajó ebben az 1365 elemből álló készletben 19 cm magas, 52 cm hosszú és 47 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok