Vidám fürdetéshez: úszó állatos vonat - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Vidám fürdetéshez: úszó állatos vonat

Új Raktáron
Cikkszám:10965
Kor:2-99
Megjelenés éve:2022.01.01.
Alkatrészszám:14
Bath Time Fun: Floating Animal Train
6210 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A LEGO® DUPLO® Első vidám fürdetésemhez: úszó állatos vonat (10965) könnyen tisztítható, fejlesztő fürdőjátékot kínál ovisoknak a fürdőkádban 18 hónapos kortól.

Úszó, könnyen tisztítható fürdőjáték
Legyen kisgyereked fürdetési ideje játékidő ezzel a cuki vízilóval, kacsával és jegesmedvével! A 3 állat más-más színű, hozzájuk illeszthető, úszó gyűrűben ül. Jár hozzájuk egy vödör, amivel az állatok megmosdathatóak, és egy felhő, amivel esőt lehet csinálni. Az lekerekített kampókkal a gyerekekkönnyedén csatlakoztathatják vagy szétválaszthatják a gyűrűket. Az úszó gyűrűkön lévő lekerekített kampók segítségével a gyerekek hozzátehetik a (külön kapható) Vidám fürdetéshez: úszó vörös panda 10964 és a Vidám fürdetéshez: úszó vörös panda 10966 készletekhez is. És mivel a gyűrű nyitható és könnyen leöblíthető, egyszerű megőrizni higiénikus tisztaságát minden fürdés után.

Játékos tanulás kisgyerekeknek
A szülők értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át a kisgyerekeikkel, hiszen a LEGO DUPLO játékok egyenesen a gyerekek kezébe adják a végtelen mókát, az önkifejezést és a vidám felfedezés lehetőségét.

Ezt láttad már?
close
Ok