Venom robot vs. Miles Morales - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Venom robot vs. Miles Morales

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:76276
Kor:6-99
Megjelenés éve:2024.01.01.
Alkatrészszám:134
Venom Mech Armor vs. Miles Morales
4835 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Adj fergeteges szuperhősös kalandokat a 6 éves vagy annál nagyobb fiúk és lányok kezébe a LEGO® Marvel Venom robot vs. Miles Morales (76276) készlettel!

A gyerekek imádni fogják ezt a hálóvető, akciódús csatákban bővelkedő építőjátékot, amely egy csuklós Venom robotot, 2 népszerű minifigurát és vagány hálóvető kiegészítőket tartalmaz.

A megépíthető és beállítható Venom robotnak csuklós karjai, lábai és karommal ellátott kezei vannak, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy elférjen bennük egy minifigura. A felnyitható mellkasában található az irányítófülke, ahová a Venom minifigura-pilóta kerül.

A készlet része egy Miles Morales minifigura is, amelynek 2 kézi hálóvetője és rugalmas „hálókötele“ van, amely több ponton is a megépíthető Venom robothoz illeszthető.

A gyerekek fokozhatják az élményt, ha ezt a megépíthető játékszettet a választék más LEGO Marvel robotjaival kombinálják (ezek külön kaphatók).

Az extra digitális élményért az építők felnagyíthatják és elforgathatják a modellek 3D-s változatát, és követhetik haladásukat a vidám és intuitív LEGO Builder appban.

Venom robot 13 cm magas, így pont elég nagy a hatalmas kalandokhoz, és elég kicsi ahhoz, a gyerekek bárhová magukkal vihessék.

Ezt láttad már?
close
Ok