Varázslatos játszótér - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Varázslatos játszótér

Új Raktáron
Cikkszám:10991
Kor:2-99
Megjelenés éve:2023.08.01.
Alkatrészszám:75
Dream Playground
17603 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A kisgyermekek órákon át élvezhetik a szerepjátékot, miközben fejlesztik alkalmazkodó képességüket és magabiztosságukat ezzel a sokoldalú játszóteres játékkészlettel.

Vidd be a házba a kültéri szórakozást a vidám és sokoldalú LEGO® DUPLO® Városi Kalandok Varázslatos játszótér (10991) szettel. A 2+ éves kisgyermekek egy fergeteges játszóteret építhetnek, majd jókedvűen tanulhatnak, játszhatnak és szerezhetnek új barátokat. Játék kicsiknek, amely vidámságot csempész a játékidőbe.

Kreatív születésnapi ajándék. A fejlesztő játszóteres játék modern eszközökkel van felszerelve. A kicsik tanulják a betűket és a számokat, miközben felmásznak a bálna alakú mászókára. Sokféle szereplővel barátkozhatnak össze, köztük egy deszkással és egy cuki vakvezető kutyával. Miközben a figurákkal játszanak, a kicsik elsajátíthatnak olyan készségeket, amelyeket az életben is hasznosíthatnak.

Játszva tanulni. A LEGO Városi kalandok építőszett segít az ovisoknak, hogy felfedezzék az őket körülvevő világot és eljátszhassák a modern életet. Mint minden LEGO DUPLO játék, ez is számos tanulási lehetőséget rejt magában. Az élénk színű, könnyen megfogható kockák és a vidám mozgó elemek fejlesztik a kicsik érzékelését és a finommotoros-készségüket.

Ezt láttad már?
close
Ok