Üzenőfal - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Üzenőfal

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:41951
Kor:6-99
Megjelenés éve:2022.03.01
Alkatrészszám:531
8990 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Olyan kézműveskészletre vágysz, amivel kifejezheted magad? Akkor nézd meg ezt a LEGO® DOTS Üzenőfal (41951) csomagot! A gyerekek művészi kreativitását inspiráló szettel a 6 éves vagy nagyobb DIY rajongók egyedi üzeneteket alkothatnak és állíthatnak ki, amit a hangulatuk, a szenvedélyük vagy a szobadekorációjuk szerint alakíthatnak ki.

Juttasd el az üzenetet
A készlet 2 darab 16x16-os alaplapot, keretet, akasztóelemeket, valamint rengeteg csempét tartalmaz különböző színekben és formákban, többek között íves, 2x2-es elemeket is, amikkel a gyerekek különféle betűtípusokat alkothatnak. Így a fiatalok tetszésük szerint díszíthetik fel a táblákat üzenetekkel, designokkal vagy mindkettővel, miközben kreatív készségeik is fejlődnek.

Engedd szabadjára az önkifejezést
A DOTS készletek bevezetik a gyerekeket a LEGO játék és kreativitás nyújtotta vidámságba, miközben megalkotják és személyre szabják a készleteket. Ennél a csomagnál nincsenek szabályok – ahogy az összes többi DOTS szettben sem (külön kaphatók) –, hiszen a varázslat és az irányítás csakis a gyerekek képzelőerején múlik. Ez a készlet nagyszerű ünnepi ajándék, hiszen telis-tele van lehetőségekkel, amiket a kreatív ötletek rajongói imádni fognak.

Ezt láttad már?
close
Ok