Ultra kombó nindzsa robot - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Ultra kombó nindzsa robot

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:71765
Kor:9-99
Megjelenés éve:2022.01.01
Alkatrészszám:1104
39900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 9 éves vagy nagyobb gyerekekre órákig tartó, izgalmas nindzsaakció vár ezzel az Ultra kombó nindzsa robot (71765) 4 az 1-ben járműves játékkészlettel. A robotos játék egy felülmúlhatatlan harci gépet tartalmaz, ami egy robotból, egy autóból, egy tankból és egy sugárhajtású repülőből áll össze, amikkel a fiatalok külön-külön is játszhatnak.

Kiváló minőségű építőkészlet, telis-tele minifigurákkal
Ez a klassz játék 7 minifigurát tartalmaz: Kait, Jay-t, Zane-t és Cole-t, valamint Wu Botot és a gonosz kígyóduót, Kobrarobotot és Boa pusztítót, akikkel a gyerekek bámulatos csatákat rendezhetnek. Ha a fiatalok legyőzték a nindzsaellenségeket, és teljesítették a küldetésüket, egy új, 2022 januárjában megjelenő, gyűjthető zászlót kapnak jutalmul.

Építőkészletek, amik beindítják a nindzsarajongók képzelőerejét
A NINJAGO® játékok elcsalogatják a gyerekeket a képernyők elől, így elmerülhetnek a fantáziabeli akció izgalmas világában. Ez egy olyan hely, ahol a bátor nindzsahősök mellé szegődve olyan építőkészletek gazdag gyűjteményével szállhatnak szembe a gonosz erőkkel, amik között várnak rájuk robotok, sárkányok és templomok is.

Ezt láttad már?
close
Ok