Új Köztársasági E-Wing™ vs. Shin Hati vadászgépe™ - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Új Köztársasági E-Wing™ vs. Shin Hati vadászgépe™

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75364
Kor:9-99
Megjelenés éve:2023.09.01.
Alkatrészszám:1056
New Republic E-Wing vs. Shin Hati's Starfighter
37180 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Készülj fel egy izgalmas üldözésre a LEGO® Star Wars™ Köztársasági E-Wing™ vs. Shin Hati vadászgépe (75364) 9+ éveseknek készült építőkészlettel! 2, valósághű részletekkel kidolgozott, kockákból épült csillaghajómodellt tartalmaz Star Wars: Ahsoka című sorozatból, továbbá 4 híres LEGO szereplőfigura és egy Új Köztársasági asztromechanikus droid támogatja a kreatív játékot. Mindkét csillaghajó felnyitható a fülkével és 2 korongvetővel van ellátva, és van rekeszük a fegyverek tárolására. Az E-wing vadászgépen a fülke mögött Porter kapitány droidjának is akad hely, a gép futóművei pedig behúzhatók.

Töltsd le a LEGO Builder appot, amelyben az építők az építés során felnagyíthatják és elforgathatják a modelljük 3D-s digitális változatát, és elmenthetik, nyomon követhetik az építés menetét!

A szórakozás galaxisa.

A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. Fedezd fel a remek ajándékötleteket és a hatalmas választékot a Star Wars rajongók minden korosztálya számára!

Építsd meg, játssz vele és állítsd ki! – Ez a megépíthető Új Köztársasági E-Wing modell 10 cm magas, 27 cm hosszú és 24 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok