UCS Millennium Falcon™ - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

UCS Millennium Falcon™

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75192
Kor:16-99
Megjelenés éve:2017
Alkatrészszám:7513
Millennium Falcon - UCS (2nd edition)
299000 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal
A termék új.
Megvásárolnád használtan?»

LEGO® Star Wars 75192 - UCS Millennium Falcon™.

A felülmúlhatatlan LEGO® Star Wars Millennium Falcon leszállt! A 7500 elemből álló készlet, Han Solo szupergyors koréliai űrhajója tele van a legklasszabb részletekkel és mindenféle szuper tulajdonsággal.

Bámuld meg a bonyolult hajótörzset, a parabolaantennát, a felső és alsó négyes lézerágyúkat, a 7 kitámasztólábat, a leengedhető beszálló rámpát és a rejtett nagy tűzerejű ágyút. A levehető tetejű pilótafülkébe ültess be akár 4 minifigurát, és emeld le a külső paneleket, hogy megnézhesd a részletesen kidolgozott belső teret.

A fő rakodótérben van a minifigurák ülőhelye, egy dejarik hologramos játék, egy szerelőállomás forgószékkel egy minifigura számára, és egy átjáró díszítéssel megépített kapu. Juss el a hátsó fülkébe, és figyeld a hiperhajtóművet a konzolról!

Van egy rejtett padlófülke is, nyílással a 2 menekülő gondola számára és egy létrával a tüzérség állás székéhez, valamint egy levehető hajótörzs-panel, körbeforgatható négyes lézerágyúval. Állítsd ki a Millennium Falcont a kedvenc készleteid mellé, mint a gyűjtőknek szánt tökéletes változatot.

.. és ha úgy gondolod, hogy már jobb nem is lehetne, vond ki a személyzetet, és cseréld le a parabolaantennát, és alakítsd ki a Millennium Falconb
ól akár a klasszikus, akár a VII./VIII. epizódbeli változatot. Az Erő veled van ezzel a szettel.

Ezt láttad már?
close
Ok