Tűzoltóautó - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Tűzoltóautó

Új Raktáron
Cikkszám:10969
Kor:2-99
Megjelenés éve:2022.03.01.
Alkatrészszám:21
Fire Truck
9835 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 2 éves vagy nagyobb gyerekek, akik odavannak a tűzoltóautókért, biztosan imádni fogják a LEGO® DUPLO® Tűzoltóautó (10969) készletet.

Tűzoltóautós állatmentő küldetések
Egy macska egy magas fa tetején ragadt! A tűzoltóautó villogó fényekkel és szirénázva a helyszínre siet (az elemeket megtalálod a csomagban). Kis hősöd lenyomhatja és elfordíthatja az autó karját, amivel felemeli a létrát és megforgatja a kosarat. Ha a kiscica még mindig nem mozdul, akkor találtok néhány ínycsiklandó finomságot, amikkel lecsalogathatjátok. Ha pedig ez sem válik be, ideje kihúzni a tömlőt! Az aranyos, bajba jutott állatot, egy barátságos tűzoltót és egy funkciókkal teli tűzoltóautót tartalmazó, gyakorlatias játékkészlet fejleszti az óvodások társas, érzelmi és finommotoros készségeit, miközben egy hétköznapi hős életszerű kalandjait játsszák el.

Játékos tanulás kisgyerekeknek
A szülők értékes fejlődési pillanatokat élhetnek át a kisgyerekeikkel, hiszen a LEGO DUPLO játékok egyenesen a gyerekek kezébe adják a végtelen játék, az önkifejezés és a vidám felfedezés lehetőségét.

Ezt láttad már?
close
Ok