Tűzoltóállomás és helikopter - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Tűzoltóállomás és helikopter

Új Raktáron
Cikkszám:10970
Kor:2-99
Megjelenés éve:2022.03.01
Alkatrészszám:117
33145 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A LEGO® DUPLO® Tűzoltóállomás és helikopter (10970) egy nagy méretű játékkészlet, tele klassz részletekkel és bámulatos funkciókkal, amik a 2 éves vagy nagyobb gyerekeket inspirálják.

Egy újabb mozgalmas nap a tűzoltóállomáson
A tűzoltócsapat lecsúszik a póznán, majd beszállnak a Told és Indul tűzoltóautóba, és útnak is indulnak szirénázva, villogó fényekkel (az elemeket megtalálod a csomagban), át a hatalmas lengőajtón. A helikopter felszáll a tetőről, hogy csatlakozzon a küldetéshez. Ha pedig az akció véget ért, a tűzoltást gyakorolják, vagy elfogyasztanak egy jól megérdemelt pizzát, utána pedig irány az ágy, hogy felkészüljenek a holnapi mozgalmas napra. Az óvodásoknak készült készlet telis-tele van fejlődést segítő játéklehetőségekkel, amik a finommotoros készségeket, az érzelmi tudatosságot és sok minden mást is fejlesztenek. Emellett veszélytelen módon mutatja be a tűzoltók munkáját.

Játékos tanulás kisgyerekeknek
A szülők értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át a kisgyerekeikkel, hiszen a LEGO DUPLO játékok egyenesen a gyerekek kezébe adják a végtelen játék, az önkifejezés és a vidám felfedezés lehetőségét.

Ezt láttad már?
close
Ok