Tengeri állatok - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Tengeri állatok

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:31158
Kor:8-99
Megjelenés éve:2024.03.01.
Alkatrészszám:421
Sea Animals
12400 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A gyermekek víz alatti történeteket játszhatnak el az átépíthető LEGO® Creator Tengeri állatok 3 az 1-ben építőszettel, amely tartalmaz egy csikóhalat, egy teknőst és egy rákot.

A 8 éves vagy nagyobb fiúk és lányok megépíthetik, játszhatnak vele és ki is állíthatják a színes LEGO® Creator Tengeri állatok (31158) 3 az 1-ben építőszettet. Tartalmaz 2 halat, egy játék teknőst, egy medúzát és egy csikóhalat átlátszó pálcákra rögzítve, amelyek a tengeri növényekkel díszített tengerfenéket megjelenítő állvány részei, sőt, egy vörös rákfigura is a szett része. A játék tengeri lények helyet tudnak cserélni az állványon, amelyet egyenesen és rézsútosan is be lehet állítani. A LEGO rajongók 3 különböző megépíthető víz alatti jelenet közül választhatnak ezzel a 3 az 1-ben játékszettel. Megépíthetnek 6 víz alatti állatot egy tengerfenék állvánnyal, majd átépíthetik egy polippá és tintahallá egy bugyborékoló vulkanikus szikla mellett, vagy 2 hallá, amelyek színes tengeri növények körül úszkálnak. A LEGO Creator 3 az 1-ben játékok remek születésnapi ajándékok lehetnek a gyerekeknek, hiszen minden doboz 3 különböző modellt rejt. A gyerekek imádni fogják az építést, az átépítést és az újraépítést.

Méretek – A 421 elemből álló LEGO® építőszett tengeri játék élőlények megépít hető gyűjteményét tartalmazza, amely 17 cm magas, 26 cm széles és 12 cm mély

Ezt láttad már?
close
Ok