T-Rex dinoszaurusz szökés - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

T-Rex dinoszaurusz szökés

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:76944
Kor:4-99
Megjelenés éve:2022.04.17.
Alkatrészszám:140
T. rex Dinosaur Breakout
17513 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A dinoszauruszokért és vagány járművekért rajongó fiatalok örömmel fognak megtanulni építeni ezzel a 4 éves kortól ajánlott LEGO® Jurassic World T-Rex dinoszaurusz szökés (76944) játékkészlettel. A szett tartalmaz egy helikopter-felszállóhellyel ellátott repülőteret, garázst, helikoptert, homokfutót és összeomló kerítést, valamint egy beállítható T-Rex figurát is. Emellett 3 minifigurát találsz – Owen Gradyt, Zia Rodriguezt és egy vadőrt – olyan kiegészítő elemekkel, mint a dinoszaurusztojás és a rádió adó-vevő, amik fantáziadús játékra inspirálnak.

Egyszerű útmutató
Az átlátható, illusztrált útmutató ideális olyan gyerekeknek, akik még csak most tanulnak olvasni, emellett az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található, interaktív digitális útmutatót is megnézhetik, amivel a modellek megépítése még szórakoztatóbb lesz.

Családi szórakozás
A 4 éves kortól ajánlott LEGO építőjátékok a lehető legjobb ajándékok, hiszen bevezetik a gyerekeket a kedvenc filmes és TV-s szereplőik és hétköznapi hőseik univerzumába. A készletek kezdőkockákkal ellátott modelleket tartalmaznak, így a kezdőknek is csupán egy kevés segítségre lesz szükségük egy felnőttől vagy egy idősebb testvértől.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok