T-Rex - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

T-Rex

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:31151
Kor:9-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:626
T. rex
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A 9 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok visszautazhatnak az időben, hogy lenyűgöző akciókat játsszanak el ezzel a T-Rex (31151) dinoszauruszos játékkal.

A Tyrannosaurus rex beállítható, a gyerekek mozgathatják a fejét, farkát, állkapcsát, lábát, karját, sőt, még a lábujjait és a sarkát is különféle pózokban állíthatják.

A játék T-Rexhez tartozik egy fészek is, amelyben 2 kicsi dinótojáselem található, így a modellel együtt lenyűgözően néznek ki a polcon vagy az éjjeliszekrényen kiállítva.

3 játék dinoszaurusz 1 szettben.

Ez a LEGO® dinoszauruszos játék építőkészlet az izgalmas játéklehetőségek világát nyitja meg a gyerekek előtt, hiszen 3 különböző dinoszauruszt építhetnek meg ugyanazokból a kockákból.
Megalkothatnak egy beállítható T-Rexet, majd átépíthetik egy félelmetes, 3 agyarral rendelkező triceratops vagy egy hatalmas, mozgatható szárnyakkal rendelkező petrodactyl figurává!

Beállítható dinófigurák.

Remek születésnapi vagy ünnepi ajándékok lehetnek a LEGO Creator 3 az 1-ben építőkészletek, amelyek 3 építési lehetőséget kínálnak egyetlen dobozban!

A 3 az 1-ben készletek a kockákból épült modellek olyan választékot nyújtják, amellyel a gyerekek hódolhatnak a legfőbb szenvedélyeiknek, mint például a menő járművek, a lenyűgöző állatok vagy a részletgazdag városi jelenetek.

Ez a 626 elemből álló LEGO® építőszett tartalmaz egy megépíthető játék Tyrannosaurus rexet, amely 15 cm magas.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok