Street Food piac - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Street Food piac

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:41701
Kor:6-99
Megjelenés éve:2022.01.01.
Alkatrészszám:592
Street Food Market
19990 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A LEGO® Friends Street Food piac (41701) készlettel a gyerekek más kultúrák ételeit fedezhetik fel. Ünnepeld a street food népszerűségét és a nemzetközi konyha sokszínűségét ezzel a szettel, ami a LEGO Friends rajongókat és az ínyenc gyerekeket egyaránt el fogja bűvölni, hiszen vár rájuk egy tacós kocsi, egy dzsúszbár, egy sushi- és tésztabár, valamint rengeteg ételes kiegészítő.

Fantáziadús játék, ami szélesíti a látókört
Minden elem kreatív részletekkel van ellátva. A tacós kocsinak csuklós ajtaja van, így könnyen hozzáférhetsz a benne található aranyos részletekhez, például a csípős szószhoz és a guacamole mártáshoz. A dzsúszbár turmixgépével LEGO Friends Emma minifigurája turmixokat készíthet, de a gyerekek akár a kiscicát is megetethetik egy sütivel.

Digitális dimenzió
A LEGO Építési útmutatókat megtalálod az App Store-ban – a lépésről lépésre vezető építési útmutatóval a gyerekek felnagyíthatják, forgathatják és megjeleníthetik a modellek képét, így mindenki építőmesternek érezheti magát. Ezzel a LEGO Friends ajándékkal a fiatalok egy olyan helyen játszhatnak el valós élethelyzeteket, ahol mindenkit szeretettel fogadnak.

Ezt láttad már?
close
Ok