Sárkánykő szentély - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Sárkánykő szentély

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:71819
Kor:13-99
Megjelenés éve:2024.03.01.
Alkatrészszám:1212
Dragon Stone Shrine
43565 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 13 éves vagy annál nagyobb fiúk és lányok megépíthetik, játszhatnak vele, és kiállíthatják a látványos LEGO® NINJAGO® Sárkánykő szentély (71819) szettet.

Ez a kalandos játékszett telis-tele van interaktív tulajdonságokkal és funkciókkal, amelyek tökéletesen alkalmassá teszik arra, hogy hosszú órákon át lehessen vele játszani, vagy hogy a gyerekek egy polcon vagy az éjjeli szekrényen állítsák ki ezt a magával ragadó modellt.

A nindzsás játékszett tartalmaz egy kősárkányt, egy gyakorlóteret, amelyet egyik oldalról a másikra lehet mozgatni, miközben a karakterek csatáznak, egy vízesést, egy cseresznyefát, egy könyvtárat tekercsekkel, könyvekkel és teáskészlettel, valamint egy titkos helyiséget, amelyet úgy fedhetsz fel, hogy benyomod a könyveket a könyvtárban.

A megépíthető modellhez 6 NINJAGO-szereplő minifigurája tartozik: Lloyd mester egy botkiegészítővel, Wu mester lándzsával, Nya 2 katanával és egy pár nindzsatőrrel, Kai 2 katana- és egy kardkiegészítővel, Euphrasia botkiegészítővel és Lord Ras a kalapácsával.

Minden a gyerekek rendelkezésére áll, hogy izgalmas nindzsacsatákat játsszanak el.

Az 1212 elemből álló nindzsajáték 22 cm magas, 17 cm széles és 29 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok