Sárga mobildaru - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Sárga mobildaru

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:60409
Kor:9-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:1116
Mobile Construction Crane
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Nyűgözd le a menő építési munkagépekért rajongó gyermekeket a 9 éves kortól ajánlott LEGO® City Sárga mobildaru játékkal (60409)!

A lenyűgöző modellhez rengeteg valósághű funkció is tartozik.

A gyerekek kihajthatják a támasztólábakat, elfordíthatják a vezetőfülkét, meghosszabbíthatják és 360°-ban elforgathatják a gémet, és működtethetik a csörlőt. Vond be a játékba a 4 munkás minifiguráját, hogy fantáziadús legyen a játék és a történetmesélés!

Ehhez az építési munkagépet tartalmazó LEGO játékszetthez egy lépésről lépésre vezető, nyomtatott útmutató és 3D-s útmutató is tartozik a LEGO Builder alkalmazásban – egy digitális építési útmutató, amelynek intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modelleket.

A LEGO City készletek szuper ünnepi vagy születésnapi ajándékok lehetnek a gyermekek számára, hiszen klassz járműveket, valósághű szerkezeteket és szórakoztató figurákat tartalmaznak, amelyek inspirálják a korlátlan, fantáziadús játékot.

A gyerekek ezt a LEGO City darus szettet a LEGO City választék többi (külön kapható) játékkészletével is kombinálhatják, hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

Az 1116 elemből álló LEGO® City szettben a daru (a gémmel és a kinyújtott stabilizálótámasszal) 68 cm magas, 48 cm hosszú és 25 cm széles.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok