Sandy motorcsónakja - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Sandy motorcsónakja

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:80014
Kor:8-99
Megjelenés éve:2020
Alkatrészszám:394
Sandy's Speedboat
17500 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Az ifjú hősök izgalmas mentőakciókat játszhatnak el ezzel a LEGO® Monkie Kid™ játékkészlettel (80014), amelyben megtalálják Sandy motorcsónakját, Spider Queen robotját és a Selyemháló barlangot. Egy lenyűgöző ajándék gyermekeknek, a modelleken sok klassz részletet fedezhetsz fel, mint például a hajó gyorskilövőjét, macskarekeszt és a barlang hálós csapdáját. A csomagban találsz 3 minifigurát, Sandy, Mo a macska és a pók figuráját, valamint klassz fegyvereket, például Sandy félhold alakú botját és Spider Queen botját a csaták szerepjátékához.

Digitális útmutató
Ez a gyűjthető LEGO ajándékjáték illusztrált utasításokkal és az ingyenes LEGO Building Instructions alkalmazással érkezik. A közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmazó intuitív Instructions PLUS felület még szórakoztatóbbá teszi a kreatív folyamatot.

Építsd meg, játszd el, tanuld meg!
A kínai kultúrában és értékekben gyökerező LEGO Monkie Kid készletek csodálatos formában keltik életre a klasszikus Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály történeteket, így a gyermekek fejleszthetik kreativitásukat, bátorságukat és alkalmazkodóképességüket, miközben saját, izgalmas kalandjaikat játsszák el.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok