Sanctum Sanctorum - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Sanctum Sanctorum

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható
Cikkszám:76218
Kor:18-99
Megjelenés éve:2022.08.01.
Alkatrészszám:2708
Sanctum Sanctorum
75600 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Alkosd újra a Marvel-moziuniverzum klasszikus jeleneteit ezzel a személyre szabható, autentikusan kidolgozott, Doktor Strange-et ünneplő szettel, ami a felnőtt rajongóknak készült.

Ragadd meg Doktor Strange varázsát a bámulatos LEGO® Marvel Sanctum Sanctorum (76218) szettel, ami a misztikus művészetek mesterét ünnepli – kifejezetten felnőtt rajongóknak tervezve. 3 emeletnyi tisztelgés Doktor Strange előtt A Sanctum Sanctorum – Doktor Strange hírhedt lakhelyének – 2708 elemből álló replikája a Bosszúállók: Végtelen háború, valamint a Doktor Strange az őrület multiverzumában című Marvel Studios filmek klasszikus jeleneteit ötvözi. A legfelső emeleten a misztikus gyűjtemények múzeumát, a középső emeleten a könyvtárat, a földszinten pedig kívül-belül jól ismert részleteket találsz. A készlet 9 ikonikus minifigurát – Doktor Strange-et, Wongot, Vasembert, Pókembert, Ebony Maw-t, Mordo mestert, Sinister Strange-et, Dead Strange-et és a Skarlát Boszorkányt –, valamint rengeteg autentikus kiegészítőt és számos személyre szabható elemet tartalmaz, amik azután is hatalmas örömet nyújtanak, miután befejezted ezt az elégedettséget nyújtó építési projektet.

Kiállítható dekoráció – A 32 cm magas, 31 cm széles és 26 cm mély, magával ragadó modellről biztosan mindenki beszélni fog, akár otthon, akár a munkahelyeden állítod ki.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok