Roxfort™ kastély: Bájitaltan óra - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Roxfort™ kastély: Bájitaltan óra

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:76431
Kor:8-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:397
Hogwarts Castle: Potions Class
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Engedd, hogy a kis boszorkányod, varázslód vagy muglid csatlakozzon a Roxfort™ kastély bájitaltan órájához ezzel a gyűjthető, 8 éves vagy nagyobb gyerekeknek szóló LEGO® Harry Potter™ varázslójátékkal (76431)!

Tartalmaz egy megépíthető Harry Potter osztálytermet, amelyet fel lehet nyitni, hogy könnyen lehessen játszani vele.

Telis-tele van részletekkel: egy tábla teleírva instrukciókkal a bájitalok elkészítéséhez, üvegek, amelyekben a bájitalok hozzávalói vannak, egy üst, amelyben ezeket össze lehet keverni, és még sok felszerelés, amely mind a kreatív játékot inspirálja.

A 14 gyűjthető Roxfort portré közül megtalálható 2 a szettben, állványon, valamint olyan minifigurákat is rejt a készlet, mint Perselus Piton™ professzor és a tanulók, Hermione Granger™, Pansy Parkinson és Seamus Finnigan, hogy sok Harry Potter történetet lehessen eljátszani.

Varázslatos ajándékötlet gyerekeknek, hiszen ez a szett tökéletes arra, hogy a fiúk, lányok és az új Harry Potter rajongók megismerkedjenek a LEGO kockákból épült varázslóvilággal.

Ez a roxfortos szett része azoknak a moduláris LEGO Harry Potter építőkészleteknek (külön kaphatók), amelyek összekapcsolhatók, hogy meg lehessen építeni az eddigi legrészletesebb, LEGO kockákból épült Roxfort kastély jelenetet.

A 397 elemből álló szettben a megépíthető Roxfort™ kastély osztályterem 8 cm magas, 13 cm széles és 9 cm mély, mielőtt még felnyitnád, hogy játssz vele.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok