Roxfort™ kastély: A nagyterem - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Roxfort™ kastély: A nagyterem

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:76435
Kor:10-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:1732
Hogwarts Castle: The Great Hall
71450 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Hívd meg a kis varázslókat, boszorkányokat és muglikat™, hogy csatlakozzanak a nagyteremben a diákokhoz és a tanárokhoz ennek a lenyűgöző LEGO® Roxfort™ kastély (76435) gyerekeknek készült játékkészlet segítségével!

Varázslatos ajándék fiúknak, lányoknak és 10 éves vagy nagyobb Harry Potter rajongóknak, hiszen a kastélyépítmény a nagyterem valaha látott legnagyobb, LEGO kockákból készült változatát rejti, és telis-tele van olyan valósághű kiegészítőkkel, mint a lebegő gyertyák és az égbolt illúziója.

Felfedezheted az udvart és a föld alatti járatok titkos bejáratát és 3 szobát – fürdőszoba, folyosó és a Hugrabug™ klubhelyisége, amelyekhez könnyen hozzáférhetsz a játék érdekében.

Ez a gyűjthető szett 11 figurát tartalmaz, köztük Harry Pottert, Hermione Grangert™, Albus Dumbledore™-t és a hegyi trollt, hogy igazán kreatív legyen a játék, emellett a 14 gyűjthető Roxfort portré közül tartalmaz 5-öt a kiállításhoz.

Ez a játékszett része azoknak a moduláris LEGO Harry Potter szetteknek (külön kaphatók), amelyek összekapcsolhatók, hogy meg lehessen építeni az eddigi legrészletesebb, LEGO kockákból épült Roxfort kastély jelenetet.

A megépíthető játék kastély ebben az 1732 elemből álló szettben 40 cm magas, 44 cm széles és 21 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok