Red Son pokoli sugárhajtású járműve - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Red Son pokoli sugárhajtású járműve

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:80019
Kor:7-99
Megjelenés éve:2021.03.01.
Alkatrészszám:299
Red Son’s Inferno Jet
11500 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Indítsd be a gyermekek kreativitását ezzel az akciódús LEGO® Monkie Kid™ játékkészlettel (80019), ami tartalmazza Red Son Pokoli kocsiját, egy Virággyümölcs-hegy miniépítményt és az arany botot. A kocsiban találsz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét és 2 rugós kilövőt. Szuper ajándékötlet, ami tartalmazza Monkie Kid, Red Son és Bob minifiguráit fegyverekkel és olyan kiegészítőkkel, mint Red Son Erőkesztyűje, valamint egy LEGO játék hátrakéta, amelyek mókás, fantáziadús játékra inspirálnak.

Interaktív útmutató
A nyomtatott útmutatót megtalálod a dobozban, és nézd meg az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS-t is, ami közelítő, forgó és képmegjelenítő eszközökkel mutatja a modellt a kijelzőn, így az építési folyamat még izgalmasabb lesz a fiatalok számára.

Építs, játssz és tanulj!
A LEGO Monkie Kid készletek a kínai kultúrában és értékekben gyökereznek. Egy új módon jelenítik meg a Nyugati utazás című klasszikus regényből ismert Majomkirály meséit, amellyel fejlesztik a gyermekek bátorságát, alkalmazkodóképességeit és optimizmusát, miközben órákig tartó, kreatív szórakozásban van részük.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok