Razor Crest™ Microfighter - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Razor Crest™ Microfighter

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:75321
Kor:6-99
Megjelenés éve:2022.01.01.
Alkatrészszám:98
The Razor Crest Microfighter
2996 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Vezesd be a fiatalokat a LEGO® Star Wars™ építőjátékok világába A Razor Crest Microfighter (75321) szettel! Az ikonikus Star Wars: A Mandalóri hadihajójának mikroméretű, LEGO kockákból épült változata 2 új, 2022 januárjában megjelenő korongvetőt tartalmaz, emellett könnyedén megépíthető, így az akció pillanatok alatt kezdetét veheti. A készletben megtalálod A Mandalóri LEGO minifiguráját, aki a Star Wars: A Mandalóri 2. évadában látott öltözékét viseli, amit egy hátrakéta és egy sugárpisztoly egészít ki, így igazán kreatív játékra inspirál.

Klassz ajándék 6 éves kortól
Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a szuper építőjátékot egy kezdő LEGO építőnek? Ne aggódj – egy könnyen követhető útmutató is tartozik hozzá. Emellett az építőmodell más Microfighter készletekkel is tökéletesen kombinálható, így még több játéklehetőséget nyújt.

A szórakozás galaxisa
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánk, így a rajongók minden korosztályát kiváló minőségű, megépíthető modellek széles kínálata kápráztatja el.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok