Quetzalcoatlus: repülőgépes támadás - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Quetzalcoatlus: repülőgépes támadás

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:76947
Kor:7-99
Megjelenés éve:2022.04.17
Alkatrészszám:306
Quetzalcoatlus Plane Ambush
20800 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Éld át újra a Jurassic World Világuralom című film izgalmas, repülős akcióját ezzel a 7 éves vagy nagyobb, dinoszauruszrajongó gyerekeknek szánt Quetzalcoatlus repülőgépes támadás (76947) játékkészlettel. A szett egy repülőgépet tartalmaz, aminek a pilótafülkéjében 3 minifigurának kialakított hely van, emellett forgó propellereket, nyitható rakteret és olyan motorokat tartalmaz, amik letörnek a beállítható Quetzalcoatlus figura támadásától (a motorokat könnyedén visszateheted).

Játékos akció
A készlethez egy lépésről lépésre vezető építési útmutatót, Owen Grady, Claire Dearing és Kayla Watts minifiguráit, valamint megépíthető poroltó, zseblámpa és csavarkulcs kiegészítő elemeket tartalmaz, amik fantáziadús történetmesélésre inspirálnak.

Korlátlan szórakozás
A LEGO® Jurassic World kínálatban a lehető legjobb ajándékötleteket találod gyerekeknek és a rajongók minden korosztályának. Várnak rád öntött, megépíthető dinoszauruszfigurák, minifigurák és vagány járművek a játékhoz és kiállításhoz. Keresd az Atrociraptor dinoszaurusz: Motoros üldözés (76945) készletet, amiben megtalálod Owen motorját, ami befér az ebben a szettben található repülő belsejébe.

Ezt láttad már?
close
Ok