Pókdroid - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Pókdroid

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75361
Kor:9-99
Megjelenés éve:2023.08.01.
Alkatrészszám:526
Spider Tank
26800 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Fogjatok össze A Mandalórival, Bo-Katan Kryze-zal, Groguval, és vegyétek fel a harcot a Star Wars: A Mandalóri 3. évadából megismert menő Pókdroiddal.

Játsszátok el a kalandos harcjeleneteket a Star Wars: A Mandalóri 3. évadából a LEGO® kockákból épült Pókdroid játékkal (75361), amely a 9+ éves gyerekeknek ajánlott. Mozgatható lábakkal, markoló karmokkal, egy nyitott fülkével - ami helyet ad egy LEGO minifigurának - és egy, 2 korongvetővel ellátott, emelőszerkezettel van felszerelve. A szettel 3 népszerű Star Wars™ kareakter is érkezik: A Mandalóri a Sötétkarddal, egy lézerpisztollyal és egy hátrakétával, Bo-Katan Kryze 2 sugárfegyverrel és egy hátrakétával, plusz Grogu LEGO figurája (akit Baby Yodának" neveznek a rajongók). A fiatalokra egy intuitív építési kaland vár a LEGO Builder appel! Az alkalmazásban a gyerekek felnagyíthatják és megforgathatják az építőmodell digitális, 3D-s változatát, nyomon követhetik a haladásukat, és még sok más is vár rájuk. Ez a prémium minőségű építőjáték nagyszerű ajándék azoknak a gyerekeknek, akik nem akarnak lemaradni a legújabb trendekről. A Star Wars rajongók minden korosztályát lázba hozó, hatalmas LEGO Star Wars építőkészlet-választék új darabja ez a szett.

  • Építs és játssz - A megépíthető Pókdroid-modell 9 cm magas 20 cm hosszú és 17 cm széles
  • Intuitív útmutató – A LEGO® Builder appel a gyerekek építés közben felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik építőmodelljük digitális változatát


Ezt láttad már?
close
Ok