Platós teherautó és helikopter - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Platós teherautó és helikopter

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:31146
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.01.01.
Alkatrészszám:270
Flatbed Truck with Helicopter
5585 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Szélsebes kalandok várnak a 7 éves vagy annál nagyobb fiúkra és lányokra a LEGO® Creator Platós teherautó és helikopter (31146) játékkészlettel. Ennek a 3 az 1-ben készletnek a 270 eleméből egy menő, mozgó kerekű játék teherautót építhetnek, amely a platóján egy mozgó propellerrel rendelkező helikoptert tud szállítani.

Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben játékkal a gyermekek 3 különböző játékszettet építhetnek meg, amelyek 2-2 különböző járművet tartalmaznak. Megépíthetik a platós teherautót és a helikoptert, majd átépíthetik egy légcsavaros repülőgéppé és üzemanyag-szállító teherautóvá, vagy a versenyek kedvéért hot rod és SUV autókat építhetnek, de az építőkockákból akár a saját járműveiket is összerakhatják.

Remek ajándékok lehetnek a LEGO Creator 3 az 1-ben játékok, amelyek 3 különböző modellt rejtenek egyetlen dobozban. A gyermekek imádni fogják majd a megépítést, az átépítést és az újraépítést.

A 3 az 1-ben készletek hosszú órákon át boldoggá teszik a gyerekeket, és olyan modellválasztékot kínálnak, amellyel hódolhatnak a legfőbb szenvedélyeiknek, mint például a szupergyors járművek, a lenyűgöző állatok vagy a részletgazdag városi jelenetek.

Építs és játssz!

A 270 elemből álló LEGO® építőszett tartalmaz egy megépíthető teherautót, amely 9 cm magas, 26 cm hosszú és 6 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok