Peppa malac kertje és lombháza - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Peppa malac kertje és lombháza

Új
Cikkszám:10431
Kor:2-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:20
Peppa Pig Garden and Tree House
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Motiváld a 2+ éves kisgyermekeket arra, hogy szeressenek kint lenni a szabadban a LEGO® DUPLO® Peppa malac kertje és lombháza (10431) szettel!

Ez a vidám játék fokozza az óvodáskorú lányok és fiúk természet szeretetét, mialatt eljátsszák, hogy a kertben segítenek Peppának és Zsolinak napraforgót termeszteni.

Ez az átépíthető játék rengeteg kreatív kiegészítőt rejt, mint például a locsolókanna és a gereblye, hogy inspirálja Peppa malac kis rajongóit.

A kisgyermekek a kockák egymásra helyezésével fejleszthetik finommotorikájukat és az összepárosító-szétválogató készségüket, hogy a játék növény megnőjön. Ezután a 2 figura bújócskázhat a fatörzsben, vagy megpihenhet a lombházban.

Ez a LEGO DUPLO Peppa malac óvódáskorú gyermekeknek készült fejlesztőjáték a kicsik számos készségét támogatja, a problémamegoldó készségtől a növénytermesztéshez szükséges kitartáson át a természet iránti érzékenységig, illetve az önkifejezést is gyakorolják, miközben eljátsszák, hogy Peppa és Zsoli megosztják a munkát, és együtt játszanak a kertben.

Ez a 20 elemből álló szett tartalmaz egy lombházat, amely 19 cm magas, 19 cm széles és 6 cm mély.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok