Paz Vizsla™ és Moff Gideon™ csatája - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Paz Vizsla™ és Moff Gideon™ csatája

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:75386
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:289
Paz Vizsla and Moff Gideon Battle
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Építsd meg a Star Wars: A Mandalóri című sorozat 3. évadának egyik emlékezetes és drámai jelenetét a LEGO® Star Wars™ Paz Vizsla és Moff Gideon csatája szettel (75386), amely fiúknak, lányoknak és 7+ éves rajongóknak készült!

Szuper és fantáziadús ajándék gyerekeknek, hiszen ez a LEGO kockákból épült játékszett tartalmazza a Mandalóri bázist egy páncélozott ajtóval, amelyet be lehet csapni, irányítópanelekkel és egy forgó, korongvető toronnyal.

4 gyűjthető LEGO Star Wars: A Mandalóri minifigurais a szett része, hogy el lehessen játszani, miként száll szembe Paz Vizsla Moff Gideonnal (aki Dark Trooper páncélt visel) és Vörös Testőrségével, továbbá olyan kiegészítőket rejt a szett, mint Moff Gideon hátrakétája és a tárolódoboz, amelyben egy hődetonátor-elem teszi még kreatívabbá a játékot.

Tedd még izgalmasabbá az építési kalandot a gyerekek számára a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban felnagyíthatják és megforgathatják az építmények digitális, 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

A Mandalóri bázis csatlakoztatható a 75373 Mandalóri harci csomag megépíthető sziklaformációjával, hogy még több játéklehetőség táruljon fel.

A Mandalóri bázis ebben az 289 elemből álló szettben 12 cm magas, 20 cm széles és 8 cm mély.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok