Nook’s Cranny és Rosie háza - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Nook’s Cranny és Rosie háza

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:77050
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.03.01.
Alkatrészszám:535
Nook's Cranny & Rosie's House
25475 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Teremtsd meg az Animal Crossing™ világát a gyerekek szobájában a Nook‘s Cranny és Rosie háza (77050) megépíthető játékkal.

A 7 éves vagy nagyobb fiúk és lányok jeleneteket alkotnak az Animal Crossing videójáték-sorozat alapján, majd olyan irányba viszik a történetet, amilyen irányba csak szeretnék, hiszen új, kreatív kalandokat találhatnak ki a Tom Nook és Rosie minifiguráknak.

Remek születésnapi ajándék az Animal Crossing rajongóinak, hiszen ráismerhetnek a játéksorozatban is szereplő részletekre, miközben felfedezik a boltot, ahol Tom Nook, a mosómedve, az ikonikus Bellekért cserébe olyan dolgokat árul, mint például „DIY barkácsrecept“, virágmagok, horgászcsali vagy szerszámok. Majd a fiúk és lányok csatlakozhatnak Toom Nookhoz egy teára Rosie, a macska, házában, amely szintén telis-tele van ismerős elemekkel.

A kis építők átrendezhetik az alaplapokat és a kiegészítőket, hogy úgy nézzenek ki az épületek, ahogy csak ők szeretnék.

A rengeteg játék- és átépítési lehetőséggel ez a testre szabható építőjáték lehetővé teszi, hogy a gyerekek kikapcsolódjanak és kreatívak legyenek, és mindezt egyedül, a szüleikkel vagy a barátaikkal is megtehetik.

Nagy móka a kis építőknek.

Az 535 elemből álló szett normál elrendezésben 15 cm magas, 39 cm széles és 14cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok