Nabbit Toad boltjánál kiegészítő szett - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Nabbit Toad boltjánál kiegészítő szett

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:71429
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.01.01.
Alkatrészszám:230
Nabbit at Toad's Shop - Expansion Set
6447 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Látogass el Toad boltjába ezzel a LEGO® Super Mario™ gyűjthető kiegészítő szettel (71429). Vidám meglepetés a 7+ éves Super Mario™ rajongóknak; 2 kockából épült Super Mario figurával – Sárga Toad és Nabbit játékfigurák – egy megépíthető bolttal, amely fel van szerelve játék- és ételkiegészítőkkel, és egy bevásárlókocsival a kreatív játékért.

Az interaktív játékért add hozzá a LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vagy LEGO® Peach™ figurákat a LEGO Super Mario kezdőpályákról (71360, 71387 vagy 71403 – mindegyik külön kapható). Az interaktív figurával a játékos ráugorhat az interaktív elemre, hogy üdvözölje Sárga Toadot, digitális ételeket, mint például fagyit, gyümölcsöt vagy sütit kapjon a boltból, és ráléphet Nabbit táskájára is, hogy különféle digitális árukkal legyen gazdagabb.

A készlethez tartozó építési útmutatókat megtalálod a hozzá tartozó LEGO Super Mario alkalmazásban. Az app emellett inspiráló ötleteket kínál a különféle építési és játékmódokhoz, és biztonságos fórumot nyújt a gyerekeknek, ahol megoszthatják alkotásaikat.

A megépíthető bolt – Toad boltja 16 cm magas, 23 cm széles és 12 cm mély, és más LEGO® Super Mario™ készletekkel is kombinálható.

Ezt láttad már?
close
Ok