Minyon pilóta gyakorlaton - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Minyon pilóta gyakorlaton

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75547
Kor:4-99
Megjelenés éve:2021.05.24
Alkatrészszám:119
Minion Pilot in Training
17990 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Minyon pilóta gyakorlaton! Ha ismersz olyan gyermeket, aki imádja a Minyonok témájú játékokat, akkor a Minyonok: Gru színre lép című filmből ismert játék repülőgép nagyszerű születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékötlet lehet. A repülőgép megépítése csupán a kezdet; számtalan felfedezni való vár a Minyonok rajongóira, miközben eljátsszák kedvenc filmjeleneteiket.

Felhők fölötti játék minyon figurákkal és kiegészítőkkel
A 2 figurával és a levehető repülőgép tetővel azonnal belevághatsz a kreatív szórakozásba ezzel a LEGO® Minyonok: Minyon pilóta gyakorlaton (75547) repülőgépes építőkészlettel. Emellett egy egész repülőnyi kiegészítő is vár rád, többek között egy játék bőrönd, banán, hot dog, mogyorós zacskó és természetesen a híres minyon puki-ágyú – tökéletesek ahhoz, hogy a kreatív rajongók megalkossák saját minyonos huncutságaikat.

Inspiráld a fiatal építőket!
Ezzel a LEGO készlettel a 4 éves vagy annál idősebb gyermekek szórakoztató módon tanulhatják meg az építés folyamatát. Az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS felület közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel van ellátva, melyek segítségével még a fiatalabb gyermekek is önállóan megépíthetik a LEGO elemekből álló változatokat.

Ezt láttad már?
close
Ok