Miles Morales páncélozott robotja - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Miles Morales páncélozott robotja

Új
Cikkszám:76171
Kor:0-0
Megjelenés éve:2021.01.01
Alkatrészszám:125
9900 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Minden kis szuperhős imádni fogja a LEGO® Pókember Miles Morales páncélozott robotja (76171) szettet. A csomag tartalmazza az alternatív Pókembert, Miles Moralest és megépíthető robotját extra hosszú hálóval, így a fantáziadús játék sosem ér véget.

Hálósokkoló, Pókemberes robotkalandok
Ezzel a szuperhősös ajándékkal a gyermekek csatlakozhatnak Miles Moraleshez – az elektromos sokkolóhálókkal rendelkező Pókemberhez – a kalandjai során, miközben szuper gonosztevőkkel harcol és megmenti a világot. Ha nagyobb méretre és erőre van szükség, a tedd be Miles Morales minifiguráját a hatalmas robotjának pilótafülkéjébe! A mozgatható robot szuper méretű, elektromos hálójával a gyermekek sokkolhatják a gonosztevőket, miközben eljátsszák kedvenc jeleneteiket, és megküzdenek a gyűjteményük más robotjaival is. A letölthető LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS-szal a gyermekek építés közben felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a készletüket.

  • A LEGO® Marvel Pókember Miles Morales páncélozott robotjának (76171) mozgatható végtagjaival és extra hosszú, elektromos hálójával az ifjú szuperhősök óriási kalandokba vághatnak bele, miközben elkapják a rosszfiúkat.

A csomagban megtalálod Miles Morales minifiguráját és megépíthető robotját, egy nagy hálót, ami a robot és a minifigura kezébe is illeszkedik, valamint kisebb hálókat is, amiket a robot lábához vagy máshová is rögzíthetsz. Ha a gyermekek beleteszik a minifigurát a szuper méretű, mozgatható robot pilótafülkéjébe, eljátszhatják a kedvenc filmjeleneteiket, saját kalandokat találhatnak ki, és megküzdhetnek a gyűjteményük többi robotjával is. Izgalmas és végtelenül szórakoztató születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb szuperhősöknek. Ez a strapabíró építőjáték több mint 12 cm magas, így tökéletes a kézzelfogható szerepjátékhoz. Ha pedig az akció véget ér, bármelyik gyerekszobában klasszul fog mutatni. Ha a gyermekek még több építési mókára vágynak, az ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS-szal építés közben ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik a játékkészletük képét. Minden LEGO® Marvel Pókember játékkészlet fantáziadús, szuperhősös kalandokra inspirál, miközben a gyermekek eljátsszák a film akcióit, saját történeteket találnak ki, és kiállítják a megépített jeleneteket. Minden LEGO® építőjáték megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok