Mickey, Minnie és Goofy vidámparki szórakozása - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Mickey, Minnie és Goofy vidámparki szórakozása

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:10778
Kor:4-99
Megjelenés éve:2022.06.01.
Alkatrészszám:184
19900 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A 4 éves vagy nagyobb gyerekekre remek kalandok várnak ezzel a LEGO® ǀ Disney Mickey és barátai – Mickey, Minnie és Goofy vidámparki szórakozása (10778) szettel, ami 3 vidámparki játékot, 2 kis építményt, kiegészítőket és 3 minifigurát tartalmaz. A gyerekekre szórakoztató építés vár, utána pedig felfedezhetik a vidámparkot, miközben kreativitásuk és képzelőerejük is fejlődik.

Gyors móka a kis vidámparkrajongóknak
Ez a 4 éves kortól ajánlott LEGO szett telis-tele van magával ragadó részletekkel, amik remek élményt nyújtanak a gyerekeknek. Minden kockacsomagban egy kész modell vár rájuk, így pillanatok alatt belevághatnak az építésbe és a játékba. Emellett egy kezdőkockát és nagyobb elemeket is tartalmaz, amik beindítják az építést.

Izgalmas családi szórakozás
A 4 éves kortól ajánlott építőjátékok nagyszerűek ahhoz, hogy a felnőttek a gyerekeikkel osztozzanak a mókában. Könnyedén belevághattok – az illusztrált útmutató mellett a szetthez egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban, aminek eszközeivel a gyerekek megjeleníthetik az építési folyamatot és elmenthetik a haladásukat, így bármikor egyszerűen folytathatják az építést.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok