Mickey és Minnie egér kempingezik - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Mickey és Minnie egér kempingezik

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:10777
Kor:4-99
Megjelenés éve:2022.06.01
Alkatrészszám:103
12500 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Fejleszd a 4 éves vagy nagyobb gyerekek építési készségeit ezzel a LEGO® ǀ Disney Mickey és barátai – Mickey és Minnie egér kempingezik (10777) szettel, ami 2 járművet, 2 kisebb építményt, 2 minifigurát és egy LEGO kutyafigurát tartalmaz. A lakókocsival a gyerekek rengeteg kalandba vághatnak bele az ismeretlen vadonban.

Egyszerű építmények a kis kempingezőknek
Ez a 4 éves kortól ajánlott LEGO szett telis-tele van magával ragadó részletekkel, amik remek játékélményt nyújtanak a 4 éves vagy nagyobb gyerekeknek. Minden kockacsomagban egy kész modell vár rájuk, így pillanatok alatt belevághatnak az építésbe és a játékba. Emellett 3 kezdőkocka elemet is tartalmaz, ami beindítja az építési folyamatot.

Nagyszerű családi szórakozás
A 4 éves kortól ajánlott építőkészletek nagyszerűek ahhoz, hogy a felnőttek osztozzanak gyerekeikkel a mókában. Könnyedén belevághattok – az illusztrált útmutató mellett a szetthez egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban, aminek eszközeivel a gyerekek megjeleníthetik az építési folyamatot és elmenthetik a haladásukat, így bármikor egyszerűen folytathatják az építést.

Ezt láttad már?
close
Ok