Mercedes-AMG G 63 és Mercedes-AMG SL 63 - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Mercedes-AMG G 63 és Mercedes-AMG SL 63

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:76924
Kor:10-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:808
Mercedes-AMG G 63 & Mercedes-AMG SL 63
15945 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Most a 10 éves vagy annál nagyobb gyermekeké lehet ez a lenyűgöző Mercedes dupla csomag, amely az AMG G 63 és az AMG SL 63 LEGO® Speed Champions (76924) megépíthető játék autókat tartalmazza.

A 2 stílusos autómodellt rejtő LEGO szett ideális lehet a gyermekek, Mercedes-rajongók és lelkes felnőtt gyűjtők számára, akik akciókkal teli versenyeket játszhatnak el, építhetnek meg és állíthatnak ki.

A Mercedes AMG G 6 fekete SUV és az AMG SL 63 átalakítható, sárga sportautó modelljei visszatükrözik az eredeti járművek valósághű részleteit, ilyen például az elülső hűtőrács, a motorháztető, a belső tér és a híres Mercedes-festés.

Mindkét Mercedes játékhoz tartozik egy pilóta minifigura is, akit a gyerekek a volán mögé ültethetnek, hogy élvezhessék a versenyzést a pályán.

A LEGO Speed Champions autó építőkészletekkel a gyerekek és a lelkes autórajongók megépíthetik a világ néhány ikonikus autójának a másolatait. Mindegyik LEGO® autós játékkészlet összerakható a nyomtatott építési útmutató alapján, vagy a LEGO Builder app segítségével, amely egy könnyű és intuitív építési kalandra hív téged és a gyermekedet.

A 806 elemből álló autós LEGO® játékkészletben a Mercedes AMG G 63 játék 7 cm magas, 18 cm hosszú és 8 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok