Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:42165
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.03.01.
Alkatrészszám:240
Mercedes-AMG F1 W14 Pull-Back
8065 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Ajándékozz a 7+ éves gyermekeknek egy lenyűgöző projektet ezzel a LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165) játék versenyautóval.

Ez az autóépítő-szett olyan valósághű részletekkel bír, amelyeket az eredeti autó inspirált, a szuper hátrahúzhatós funkcióval pedig versenybe is szállhat az autó, miközben a fiúk és lányok elképzelhetik, hogy milyen lehet az élet világbajnok pilótaként.

Szeretnél minőségi építési időt tölteni a kis autó- és motorsport rajongóddal? Te is részt vehetsz a mókában, miközben megépíted a saját, haladó szintű verziódat a LEGO Technic™ Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) felnőtteknek készült szettel (külön kapható). Remekül illik a készlet mellé, hiszen a gyermekek és a felnőttek együtt, egyszerre lelhetik örömüket az építésben.

A LEGO Technic építőkészletek valósághű elemei közérthető módon ismertetik meg a fiatal LEGO építőket a mérnöki munkával.

A gyerekeknek egy intuitív építési kalandban lehet részük a LEGO Builder alkalmazással, amelyben 3D-ben ráközelíthetnek a modellre, és el is forgathatják azt, miközben nyomon követhetik a haladásukat.

A 240 elemből álló szettben az autómodell 6 cm magas, 24 cm hosszú és 10 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok