Menedékhely háziállatoknak - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Menedékhely háziállatoknak

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:42617
Kor:6-99
Megjelenés éve:2024.01.01.
Alkatrészszám:489
Farm Animal Sanctuary
17390 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A kreatív játék rengeteg vidámságot rejt a LEGO® Friends Menedékhely háziállatoknak (42617) állatgondozós szettel, amely lányoknak, fiúknak és 6+ éves gyerekeknek készült.

A gyerekek kitalálhatják saját történeteiket, miközben betakarítják a zöldségeket, eperlekvárt készítenek és gondozzák az állatokat. A szetthez 3 figura tartozik, amelyek előmozdítják a barátságról szóló történeteket, valamint egy kecske, egy tehén, egy csirke és 2 csibe is a készlet része. A farm épületét ki lehet nyitni, hogy előbukkanjak az állatfiguráknak kialakított, külön helyek.

A szett tartalmaz egy megépíthető farmot, egy traktort és egy szélmalmot. A szélmalomnak van egy izgalmas funkciója, az üres üvegek bemennek a gépbe, majd teletöltve jönnek ki. A kiegészítők közt répák, eprek, üvegek, egy vasvilla, egy kefe, egy ásó, tojások, szénabálák és egy lámpás találhatók. Az építőkészlet remek ajándék egy különleges alkalomra olyan gyerekeknek, akik szeretik a vidám játékot.

Ehhez a farmos, állatos játékszetthez hozzá tartozik a LEGO Builder app, hogy útmutatást nyújtson a gyermekednek egy intuitív építési kaland során, ahol felnagyíthatja és elforgathatja a modellek 3D-s változatát, készleteket menthet el, és nyomon követheti a haladását.

Méretek – A 489 elemből álló készlet 14 cm magas, 21 cm széles és 23 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok