Megépíthető figurák különféle érzelmekkel - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Megépíthető figurák különféle érzelmekkel

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:10423
Kor:3-99
Megjelenés éve:2024.01.01.
Alkatrészszám:71
Buildable People with Big Emotions
17390 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Töltsd fel a 3+ éves kisgyermekek játékidejét sok örömmel és kreativitással a LEGO® DUPLO® Városi kalandok Megépíthető figurák különféle érzelmekkel (10423) szett segítségével!

A kíváncsi gyerekek felfedezhetik, hogy milyen sokfélék az emberek, és ez a barátságos játék segít megértetni velük, hogy ha különbözik is a külsőnk, mi mind lehetünk barátok.

A testre szabható játék 71 kockát és elemet tartalmaz, amelyekből 5 figurát lehet megépíteni. Az elemek közt 5 parókakocka és 1 kerekes alap található. A kicsik fantáziája szárnyakra kap, miközben cserélgetik és összepárosítják a játékok testét, lábát, arcát, haját, és barátságos figurák végtelen sorát alkotják meg.

A 10 különböző arckifejezést ábrázoló kockával a gyerekek megmutathatják, hogy mit éreznek a figurák, és el is mondhatják, hogy mit jelentenek ezek az érzések.

A szett kiváló témaindító is lehet a felnőttek számára, hogy beszélgessenek a kicsikkel arról, milyen csodálatos, hogy ennyire különbözőek vagyunk!

Ez az építőjáték érdekes formájú, színes kockákat tartalmaz, ami felfedezésre ösztönzi az apró ujjakat és határtalan kreativitást ad a kicsik kezébe.

Ezt láttad már?
close
Ok