Marskutató űrjármű - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Marskutató űrjármű

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:42180
Kor:11-99
Megjelenés éve:2024.03.01.
Alkatrészszám:1599
Mars Crew Exploration Rover
55765 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Inspiráld a gyermekeket, hogy tudjanak meg még többet a Marsra indított küldetésekről a LEGO® Technic Marskutató űrjármű játékszettel (42180), amelyet olyan 11+ éves fiúknak és lányoknak készítettek, akik imádják az űrhajós játékokat.

Ez a részletgazdag Marskutató űrjármű rengeteg valósághű elemmel várja a kis felfedezőket.

A modell felfedi a rakodófelületet, és a gyerekek kipróbálhatják a felfüggesztést, miközben pozícióba kormányozzák az űrjárót. Majd a daru segítségével felemelhetik a robotjárművet, az eszközöket és az üzemanyag reaktort. A legénység lakóhelyén található ülőhely, zuhanyzó, mosdó, futópad és hűtő. Van liftfunkció, valamint újrahasznosítók, mintatartók, gáz- és víztartályok tartoznak hozzá.

A szetthez tartozik egy speciális légzsilipelem, hogy a gyerekek összekapcsolhassák más, kompatibilis, űrtémájú LEGO szettekkel (külön kaphatók), hogy még több űrbéli kalandban legyen részük.

A gyerekeknek egy intuitív építési kalandban lehet részük a LEGO Builder appal, ahol felnagyíthatják és elforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és követhetik haladásukat.

Az 1599 elemből álló LEGO® építőszett tartalmaz egy megépíthető modellt, amely kinyitva 23 cm magas, 44 cm hosszú és 21 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok