Mandragóra - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Mandragóra

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:76433
Kor:10-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:579
Mandrake
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Gazdagítsd a gyerekek életét a Roxfort™ gyógynövénytanóra csodáival a LEGO® Harry Potter™ Mandragóra játék növény (76433) segítségével, amely a sikító növény első olyan figurája, amely LEGO kockákból épült!

Varázslatos ajándék és lakásdekoráció a fantáziával teli lányoknak, fiúknak és 10 éves vagy annál nagyobb Harry Potter rajongóknak, hiszen a szett egy szinte életnagyságú, beállítható modelljét rejti a mandragórának, sőt, egy megépíthető cserép is a készlet része, hogy játékos kiállítási darabot lehessen készíteni.

Állítsd be a mandragóra leveleit, vedd ki a cserépből, és mozgasd fel-le a mellkasát, hogy a szájával és a végtagjaival imitálja a sikítást!

Tedd még izgalmasabbá a kreatív élményt a gyermekek számára a LEGO Builder appal, amellyel az építők építés közben felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, nyomon követhetik a haladásukat és készleteket menthetnek el.

Lenyűgöző lakásdekorációs ötlet, hiszen ez a szokatlan játék varázslény része a LEGO Harry Potter készletek gazdag gyűjteményének (külön kaphatók), amely végtelen sok lehetőséget kínál arra, hogy varázslatos történeteket építs meg és játssz el!

Az 579 elemből álló szettben a cserépbe helyezett Mandragóra játékfigura 27 cm magas.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok